Pris, god kundeservice og leveringsevne er nøkkelfaktorer for at Ottar Bergersen & Sønner AS velger Lyngen Tank.


Lyngen Tank har kunder over hele landet. En av våre lojale og gode kunder er Ottar Bergersen & Sønner AS. De er et familiedrevet selskap som ble stiftet allerede i 1975. Selskapet har sitt utspring fra Bø i Vesterålen, og har etter hvert utviklet seg til å bli en regional aktør i hele Vesterålen. Selskapet har i dag avdelinger på Sortland, på Andøya og i Hadsel. Selskapet har i dag 75 ansatte, og hadde en samlet omsetning på 240 millioner kroner i 2022.

Alexander J. Tande, senior prosjektleder hos Ottar Bergersen & Sønner AS, forteller at deres selskap har hatt et godt kundeforhold til Lyngen Tank AS i mange år. På spørsmål om hvorfor Lyngen Tank AS er en foretrukket leverandør trekker Tande frem at Lyngen Tank er meget konkurransedyktig på pris, det er et lokalt firma i nord, som har god kundeservice, og god leveringsevne.

“Vi ser eksempelvis at fraktprisene deres er bedre enn andre, de leverer når vi har behov for leveranse, og vi kan hente produktene selv om vi må, om leveransen ikke kan komme fort nok. Vi er generelt meget fornøyd med Lyngen Tank sine produkter” 

– sier Tande og legger til;

“Produktene til Lyngen Tank tilfredsstiller de krav som byggherrer etterspør, men det at produktene er kjente for våre arbeidere gjør at vi oppnår mer effektivitet ved anvendelse. Den største fordelen er at Lyngen Tank løser ting om det oppstår noe, og leveringen går fort om man trenger noe som haster. Det er en stor fordel.”

Tande forteller at det særlig er på oppdrag til private kunder – med bytte av slamavskillere –  at Ottar Bergersen & Sønner AS benytter produkter fra Lyngen Tank. Men de benytter også produkter tilpasset større bygg som skoler, brannstasjoner, barnehager, lakseslakteri og samletanker på offentlige nett. “Det er sjeldent vi bruker så store tanker som 50m3, det går mest i fra 4m3 til 12m3.
Så lenge produktene til Lyngen Tank er billigst, med god kvalitet, og med pålitelig leveringsevne ser vi ingen grunn til å ikke benytte produktene til Lyngen Tank også i fremtiden”, avslutter Tande.

Trenger din bedrift også en leverandør som vektlegger konkurransedyktig pris, god kundeservice og god leveringsevne? Ta en titt på nettbutikken vår, og send oss en henvendelse – så hjelper vi deg til ditt neste prosjekt.

Rull til toppen